Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den uyuşturucu skandalı! Partide böyle görüntülendiler
Şeyma Subaşı, uyuşturucu kullanırken görüntülendi

Şeyma Subaşı, uyuşturucu kullanırken görüntülendi

Verimli açıklamasında “Madde kullanmak nefret kusma, oh olsun deme, alay etme, tiksinme ya da destekleme konusu değildir! Madde kullanım bozukluğu ve madde bağımlılığı bir beyin hastalığıdır.

Etik ve bilimsel olarak kişiyi -ne kadar sevmesek de- kulanım anındaki videolar paylaşmak kesinlikle risklidir” dedi.

Acun Ilıcalı’dan 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı yaptıklarıyla sık sık gündeme geliyor.

Subaşı son olarak uyuşturucu rezaletiyle ortaya çıktı. Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile uyuşturucu kullanırken ortaya çıkan görüntüler büyük olay yarttı. Sosyal medyad.

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den skandal görüntüler

Şeyma Subaşı’nın özel görüntülerinin paylaşılmasına Arif Verimli’den sert tepkiŞeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin yasaklı madde kullanırken çekilen görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, videonun sosyal medyada yayılmasına ve paylaşılmasına çok sert tepki verdi.

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den skandal görüntüler! Uyuşturucu kullanırken yakalandılar! Sosyal medya sallandı! Bu ne rezalet.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den uyuşturucu skandalı! Partide böyle görüntülendilerAcun Ilıcalı ile 2018 yılında evliliklerini sonlandıran Şeyma Subaşı, skandal bir videoyla magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Bir dargın bir barışık Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir partide eğlenirken çekilen görüntülerde Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu kullandığı görüntülendi. İşte çok konuşulacak o görüntüler.